Universiteti i Tiranës Kontakt Portali

Këndi elektoral

Per autoritetet drejtuese dhe senatin akademik

{{element.date | date:"dd MMMM yyyy"}}

{{element.titulli}}

{{element.links[0].titulli}}

{{element.short_desc}}

Lexoni të plotë lajmin
📅{{item.date | date:'longDate' }}

Para Pas