Këtu do të gjeni Datat e Provimeve, MPFKA dhe MPTIMPB, Sezoni Vjeshtë, përpara Diplomimi, Mars 2021.

Suksese!

Klikoni për më tepër:

Datat e Provimeve, MPFKA dhe MPTIMPB, Sezoni Vjeshtë, përpara Diplomimi, Mars 2021

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.