Gjatë periudhës së studimeve të doktoratës, studentët përpara paraqitjes në provimin e doktoratës, duhet të kenë:

  • realizuar, së paku, tri referime ose paraqitje (poster) shkencore, nga të cilat një referim ose paraqitje duhet të jetë mbajtur në një veprimtari shkencore ndërkombëtare (simpozium, konferencë, kongres), i pranuar në bazë të një vlerësimi paraprak shkencor dhe i botuar në "Proceedings",të indeksuar me kod ISBN-je;
  • botuar si autor i parë, së paku, tri artikuj shkencorë në revista shkencore. Së paku, njëri prej artikujve duhet të jetë botuar ose pranuar për botim në një revistë shkencore ndërkombëtare, me bord editorial;
  • duhet të përgatisin dhe paraqesin në Këshillin e Profesorëve të fakultetit disertacionin, së bashku me një përmbledhje, të miratuar nga udhëheqësi shkencor. Struktura e disertacionit dhe e përmbledhjes së tij përcaktohen në rregulloren e studimeve të doktoratës.

(VENDIM Nr. 864 , datë 5.12.2007 “Për hapjen e programeve të studimeve të doktoratës në institucionet publike të arsimit të lartë dhe përcaktimin e kushteve që duhet të plotësojë studenti për marrjen e diplomës për gradën shkencore "Doktor")

Lista e studentëve në proçes, të vitit akademik 2010 - 2011

DoktorantiUdhëheqësi ShkencorFusha e Studimit
Admir Mulaj Prof. Dr. Tonin Kola Ekonomiks
Aida Gjika Prof. Dr. Raimonda Duka Ekonomiks
Anila Bani (Nanaj) Prof. Dr. Raimonda Duka Ekonomiks
Armando Memushi Prof. Dr. Albana Hashorva Ekonomiks
Ilir Elmazi Prof. Dr. Albana Hashorva Ekonomiks
Anjeza Harizaj Prof. Dr. Dhori Kule Ekonomiks
Mirjana Kraja (Sejdini) Prof. Dr. Dhori Kule Ekonomiks
Endrit Lami Prof. Dr. Holger Kachelein Ekonomiks
Nevila Mehmetaj Prof. Dr. Kol Prenga Ekonomiks
Skender Sokoli Prof. Dr. Kol Prenga Ekonomiks
Alush Kryeziu Prof. Dr. Kol Prenga Ekonomiks
Ardita Shehaj Prof. Dr. Shkelqim Cani Ekonomiks
Genti Hashorva Prof. Dr. Sulo Haderi Ekonomiks
Teuta Baleta Prof. Dr. Sulo Haderi Ekonomiks
Nazmije Merko Prof. Dr. Sulo Haderi Ekonomiks
Irma Guga Prof. Dr. Tonin Kola Ekonomiks
Albana Kastrati Prof. Asoc. Dr. Jorgji Bollano Kontabilitet
Anila Musaj Prof. Asoc. Dr. Irena Bogdani Kontabilitet
Erton Kaleshi Prof. Asoc. Dr. Lindita Lati Kontabilitet
Eldar Kazo Prof. Asoc. Dr. Manjola Noço Kontabilitet
Ilda Duhanxhi Prof. Asoc. Dr. Manjola Noço Kontabilitet
Nikolla Lera Prof. Asoc. Dr. Manjola Noço Kontabilitet
Blerina Kurti Prof. Dr. Ingrid Shuli Kontabilitet
Merita Bejtja Prof. Dr. Ingrid Shuli Kontabilitet
Julian Naqellari Prof. Dr. Sotiraq Dhamo Kontabilitet
Rezart Demiraj Prof. Dr. Sotiraq Dhamo Kontabilitet
Nazmi Pllana Prof. Dr. Sotiraq Dhamo Kontabilitet
Gentiana Filipi Prof. Dr. Vjollca Karapici Kontabilitet
Alda Gaspari Prof. Dr. Vjollca Bakiu Marketing
Frederik Beltoja Prof. Asoc. Dr. Artan Duka Marketing
Sonila Berdo Prof. Asoc. Dr. Vita Koja Marketing
Elenita Roshi Prof. Dr. Arjan Abazi Marketing
Enri Herri Prof. Dr. Arjan Abazi Marketing
Holta Taga Prof. Dr. Arjan Abazi Marketing
Merita Murati Prof. Dr. Arjan Abazi Marketing
Fehmi Azemi Prof. Dr. Arjan Abazi & Prof Dr. Ahmet Ceni Marketing
Brunilda Muça Prof. Dr. Ilia Kristo Marketing
Iris Kazazi Prof. Dr. Liljana Elmazi Marketing
Perparim Gjeka Prof. Dr. Liljana Elmazi Marketing
Aurora Pulti Prof. Dr. Halit Xhafa Financë
Peter Saraci Prof. Dr. Halit Xhafa Financë
Rozafa Alibali Prof. Dr. Halit Xhafa Financë
Perparim Gjeka Prof. Dr. Liljana Elmazi Financë
Erjola Sakti Prof. Asoc. Dr. Orfea Dhuci Financë
Klodjan Seferaj Prof. Dr. Arben Malaj Financë
Gjergji Legisi Prof. Dr. Dhori Kule Financë
Edit Përmeti Prof. Dr. Drini Salko Financë
Elvana Moci Prof. Dr. Lavdosh Zaho Financë
Lorena Balili Prof. Dr. Lavdosh Zaho Financë
Drita Kllapi(Luzo) Prof. Dr. Sherif Bundo Financë
Irini Kalluci Prof. Dr. Sherif Bundo Financë
Majlinda Gjana Prof. Asoc. Dr. Mimoza Manxhari Menaxhim
Dorjana Teliti Prof. Dr. Ahmet Ceni Menaxhim
Milaim Berisha Prof. Dr. Ahmet Ceni Menaxhim Tr
Artur Selmani Prof. Dr. Andri Koxhaj Menaxhim
Enkelejda Tole(Papa) Prof. Dr. Andri Koxhaj Menaxhim
Enno Bozdo Prof. Dr. Andri Koxhaj Menaxhim
Gazmend Haxhia Prof. Dr. Andri Koxhaj Menaxhim
Astrit Hado Prof. Dr. Mimoza Kasimati Menaxhim
Emira Spahaj Prof. Dr. Mimoza Kasimati Menaxhim
Fadil Osmani Prof. Dr. Mimoza Kasimati Menaxhim Tr
Blerina Gjylameti(Meçolli) Prof. Dr. Perlat Lame Menaxhim
Mirjel Dollani Prof. Dr. Shyqyri Llaci Menaxhim
Mirësi Çela Prof. Dr. Suzana Panariti Menaxhim
Altin Sholla Prof. Dr. Vasilika Kume Menaxhim
Sandra Vogli Prof. Dr. Vasilika Kume Menaxhim
Arsen Kurti Prof. Dr. Kozeta Sevrani & Prof. Dr. Betim Cico Sisteme Informacioni në Ekonomi
Ermal Beqiri Akademik Gudar Beqiri Sisteme Informacioni në Ekonomi
Valbona Ribaj (Cinaj) Prof. Dr. Bashkim Ruseti & Prof. Dr. Fatmir Memaj Sisteme Informacioni në Ekonomi
Ramiz Cobaj Prof. Dr. Bashkim Ruseti & Prof. Asoc. Dr. Zana Koli Sisteme Informacioni në Ekonomi
Halil Buzkan Prof. Dr. Betim Cico & Prof. Dr. Ahmet Ceni Sisteme Informacioni në Ekonomi
Rilind Kelmendi Prof. Dr. Dhimitri Tole Sisteme Informacioni në Ekonomi
Elona Labinoti Prof. Dr. Kozeta Sevrani Sisteme Informacioni në Ekonomi
Kujtim Gashi Prof. Dr. Kozeta Sevrani Sisteme Informacioni në Ekonomi
Sulejman Veizi Prof. Dr. Neki Frasheri Sisteme Informacioni në Ekonomi
Liljana Boci (Fusha) Prof. Dr. Bukurie Dumani Statistikë
Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.