Lajmërime

Lajmërime

Lajmërime

{{ item.titulli | limitTo: 85 }} {{item.titulli.length > 85 ? '...' : ''}}

{{item.date | date: "longDate"}}

{{item.short_desc | limitTo: 196 }} {{item.short_desc.length > 196 ? '...' : ''}} Lexoni të plotë artikullin

Evente

Evente

{{event.date | date:"MMMM"}}
{{event.date | date:"d"}}

{{ item.titulli | limitTo: 96 }} {{item.titulli.length > 96 ? '...' : ''}}

{{item.date | date:"d MMMM yyyy"}}
{{item.date | date:"HH:mm"}}
Detaje & Informacion

Orari Mësimor

Struktura Mësimore

 • Portali
  Portali

  Portali i Studentëve ofron mundësinë e regjistrimit në provime, publikimit të notave, kërkesave për rishikim, printimit të listës së notave dhe certifikatës përfundimtare, paraqitja e orarit mësimor si edhe mundësia e komunikimit pedagog-student.

 • Dokumenta per studentet
  Dokumenta për studentët

  Këtu do të gjeni të gjithë dokumentat e nevojshëm, që do t'ju duhet të përdorni gjatë studimeve tuaja në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

 • Bachelor
  Bachelor

  Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës është një zgjedhje unike për të ndërtuar një profil profesional dhe konkurrues në përputhje me nevojat e tregut.
  Gjeni më shumë

 • Master
  Master

  Me zhvillimin e vazhdueshëm të tregut të punës, konkurrenca do të bëhet akoma dhe më intensive. Programet e Msc-së që ne ofrojmë, ju sigurojnë zhvillimin e njohurive dhe të aftësive për tu dalluar nga të tjerët dhe për të arritur synimet tuaja.
  Gjeni më shumë

 • PhD
  Doktoraturë

  Ndiqni kërkimet tuaja shkencore pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, në një mjedis suportues për të qënë pjesë e grupit ndërkombëtar të studentëve të doktoraturës.
  Gjeni më shumë

 • Guida e Studentit 2016-2017
  Guida e Studentit

  Një guidë për studentët, viti akademik 2016-2017.
  Gjeni më shumë