Departamenti: Ekonomiks
Grada/Titulli: Doc. Dr.
Funksioni: Personel Akademik
Kontakt: [email protected]
Biografia: Ditjona Kule ka një diplomë në Ekonomiks nga Universiteti i Tiranës në vitin 2007 dhe një Master në Studime Ekonomike Europiane në Universitetin e Tiranës, në bashkëpunim me Universitetin e Bambergut. Aktualisht, Ditjona mban një doktoraturë në ekonomi dhe titullin akademik, docent. Tema e saj e doktoratures eshte "Ndikimi i Arsimit të Lartë në rritjen ekonomike" Ditjona është lektore e Hyrjes ne Ekonomi dhe e shkrimit akademik në Fakultetin e ekonomise te Universitetit te Tiranës. Ajo ka kryer një shkëmbim ne nivelin e doktoratës në universitetin Karl Franzens Universität e Graz-it -ne Austri . Ditjona ka kryer edhe një shkëmbim të stafit në Universitetin Deusto, Bilbao, Spanjë ku eshte aktivizuar ne mesimdhenie jashte vendit. Ajo ka marrë pjesë në programe të ndryshme trajnuese që synojnë zgjerimin e kualifikimit akademik në universitetet e huaja të tilla si: Universitat Mannheim të Gjermanisë Mannheim, Universiteti Bled, Bled - Slloveni etj.
Fusha e kërkimit: Ekonomiksi i Sektorit Publik, Arsimi dhe tregu i punes etj.
Lëndët: Hyrje në Ekonomi, Shkrim Akademik
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.