Në Fakultetin e Ekonomisë, Kati i parë pranë sekretarive mësimore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Facebook: Zyra Karrieres Fakulteti i Ekonomise
Web: http://www.qal.unitir.edu.al 

Kujdes!
Njoftimet për çdo shërbim që ne ofrojmë, ju do t’i gjeni në:

E-mailin tuaj;
Faqet tona zyrtare, Web dhe Rrjete sociale;
Faqen Zyrtare të Fakultetit të Ekonomisë, UT;
Të afishuara në këndet e njoftimeve pranë fakultetit tuaj;
Pranë ambienteve të Zyrës së Karrierës.
QAL, Për t'u zhvilluar së bashku…

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.