Departamenti: Menaxhim
Grada/Titulli: Prof. Dr.
Funksioni: Zv. Dekane
Kontakt: [email protected]
Biografia: Mimoza Sënderi është profesore e Sjelljes Organizative në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Doktoratura e saj është fokusuar në fuqizimin psikologjik. Kërkimet e saj në SO janë fokusuar në cështjet e ndryshimit të planifikuar organizative në lidershipin dhe motivimin organizativ. Në 25 vite karrierë akademike ajo ka shkruar disa artikuj dhe dy libra mbi aspekte të ndryshme të mikroperspektivës te sjelljes organizative. Ajo është Çertifikuar “EC Trainer in Management”, me një eksperiencë të gjatë ne trajnimin dhe TOT për organizata publike dhe private.
Fusha e kërkimit: Behaviour management and modeling ,Organisational design, Leading organizations.
Lëndët: Sjellje Organizative, Menaxhim Ndryshimi
Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.