Këtu do të gjeni materialin e plotë të Konferencës për shtyp të 4 Dekanëve të Fakulteteve të UT dhe studentit senator të UT, të zhvilluar ditën e Hënë, dt. 9 Dhjetor, ora 11:00 në Fakultetin e Ekonomisë, mbi situatën pas tërmetit të datës 26 Nëntor, solidarizimin dhe angazhimin e stafeve akademike dhe studentëve si dhe rifillimin e procesit mësimor.

Klikoni për më tepër:
Konferencë për shtyp-linku

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.