Këtu do të gjeni njoftimin për kandidimin për anëtar të Bordit të Administrimit të UT, si dhe fletën përkatëse të aplikimit.

Klikoni për më tepër:
Njoftim për kandidimin për anëtar të Bordit të Administrimit të UT

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.