Këtu do të gjeni Vendimet Nr. 162 dhe 163 të Rektorit të UT.

Klikoni për më tepër:

Vendim Nr. 162

Vendim Nr. 163

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.