job.jpg

Kompania F&M Reklama ofron mundësi punësimi për studentët si Specialist Shitjesh për pozicione si: Shërbim Klienti në Showroom, Agjent Shitjesh dhe Menaxher Shitjesh.

Procedura e aplikimit:
Për të aplikuar në këtë pozicion, ju lutem dërgoni email në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Klikoni për më tepër:

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë FM Reklama

Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.