Nexia AL ofron mundësi punësimi për studentët e FEUT të nivelit Bachelor dhe Master që janë në përfundim të studimeve ose që i kanë përfunduar, për pozicionet: 

  • Audit intern 
  • Tax intern 

Procedura e aplikimit: 

Ju lutemi, për të aplikuar për këtë pozicion dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati i aplikimit: 24 Qershor 2022 

Klikoni për më tepër:

Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Nexia AL

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.