fin_al.png

Shtyhet thirrja për pjesëmarrje në konkursin Datathon në kuadrin e Cost Action "Fintech and Artificial Intelligence in Finance".

Qëllimi i këtij konkursi është përgatitja e aplikimeve dhe projekteve që ndihmojnë në arritjen e objektivave të këtij Cost Action.

Për më shumë informacion klikoni: https://fin-ai.eu/

Ftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin e Tiranës që të marrin pjesë.

Afati i regjistrimit në datathon shtyhet deri në datën 6 shtator duke aplikuar në linkun: https://forms.gle/wDfaFj7deVKTeZqf6

Afati i dorëzimit të projektit shtyhet deri në datën 13 shtator. Të dhënat e nevojshme për të përgatitur projektin mund të aksesohen lirisht duke dërguar një email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. pas regjistrimit.

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.