Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Koblenz, në Gjermani, për semestrin e parë të vitit akademik 2023-2024.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e stafit akademik me kohë të plotë për mësimdhënie;
Fushat:
a) Thirrje e hapur për mobilitet afatgjatë për personelin akademik (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja,
gjuhë angleze, gjuhë gjermane):
Periudha: 02 nëntor 2023 – 19 janar 2024

Afati për aplikim: 14 Shtator 2023, ora 11:00 (German time).
Dokumentat duhen dorëzuar të skanuara në e-mailin: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe në cc të emailit adresa: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër: Hapet thirrja për aplikime për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Koblenz, në Gjermani, për semestrin e parë të vitit akademik 2023-2024.

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.