YTILI Fellowship Program ofron një shans për aplikantët e suksesshëm, sipërmarrësit e rinj evropianë të biznesit apo social, për të marrë pjesë në një program të zhvillimit profesional plotësisht të financuar, gjashtë javor në Shtetet e Bashkuara në vjeshtën e vitit 2024.

 Aplikimi për vjeshtën 2024 do të mbyllet më 30 janar 2024.  

Informacione shtesë mund të gjenden në faqen e internetit https://ytili.org dhe në faqet zyrtare të rrjeteve sociale: LinkedIn, Instagram, Facebook, dhe X (i njohur më parë si Twitter) nën emrin e përdoruesit YTILINetwork.

Të interesuarit mund të aplikojnë online për programin në https://ais.americancouncils.org/ytili

Programi është i hapur për: 

Sipërmarrës biznesi ose social, 25 deri në 35 vjeç, me të paktën dy vjet përvojë në menaxhimin me sukses të një sipërmarrjeje sipërmarrëse në vendet e tyre të origjinës.

Qytetarët dhe banorët e një prej 49 vendeve të mëposhtme me të drejtë vote në Evropë: Shqipëria, Andorra, Armenia, Austria, Azerbajxhani, Bjellorusia, Belgjika, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Qipro, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Finlanda, Franca, Gjeorgjia, Gjermania, Greqia, Hungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosova, Letonia, Lihtenshtajni, Lituania, Luksemburgu, Malta, Moldavia, Monako, Mali i Zi, Holanda,Maqedonia e Veriut, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rumania, Rusia, San Marino, Serbia, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Türkiye, Ukraina dhe Mbretëria e Bashkuar.  

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.