Universiteti Teknik i Mynihut në Gjermani organizon në datat 12-16 prill 2021 javën e:
  • Studimeve Doktorale;
  • Studimeve Post Doktorale.
Gjatë kësaj jave studentët e Nivelit Master dhe PhD do të kenë mundësinë të marrin më shume informacion mbi mundesitë që ofron Universiteti Teknik i Mynuhut për programet Doktorale dhe Post Doktorale.
 
Regjistrimi për pjesëmarrjen online në event duhet të bëhet brenda datës 21.03.2021.
 
Klikoni për më tepër:
 
Copyright © 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.