Studentët me vit fillimi nga 2019-2020 e në vijim duhet të regjistrohen  në portalin e-Student nëpërmjet llogarisë së tyre në e-Albania.

Nga dita e martë date 07 Maj 2024, pas orës 12:00 do të shfaqen provimet në sistemin e-student.

Studentët  me vit fillimi 2018-2019 dhe më herët, duhet të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

Regjistrimi për provimet e semestrit të dytë, Bachelor, viti akademik 2023-2024.

  • Kujdes! Regjistrimi për provim do të kryhet deri 24 orë para provimit.

Studentët të cilët nuk shlyejnë detyrimet financiare deri në fund të këtij sezoni nuk do të lejohen të hyjnë në provimet e sezonit.

Klikoni këtu për data e provimeve bachelor semestri i dytë, viti akademik 2023-2024.

Suksese!

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.