Njoftohen studentët e programit master, se mbrojta e diplomave dhe praktikave mësimore do të bëhet sipas datave të shënuara në tabelën e mëposhtme:
 
 
Dokumentat e praktikave mësimore dhe punimet e diplomave do të dorëzohen në sekretaritë e departamenteve përkatëse sipas datave në tabelën e afishuar.
 
Suksese!
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.