NOA ka hapur thirrjen për program internship-i 3 mujor, i cili ofron trajnim praktik dhe përfshirje për t’u aftësuar në punë. Nëpërmjet këtij programi, do të angazhoheni për të punuar me profesionistë të fushës duke fituar njohuri të vlefshme.

Fusha e angazhimit në internship përfshin pozicione si analistë kredie, shërbim klienti, auditim, financë dhe zhvillues sistemesh/IT.

 • Kohëzgjatja e periudhës së internship-it është 3 muaj, me pagesë gjatë gjithë kohëzgjatjes.

Procedura e aplikimit:

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati për aplikim:

05.04.2024

Klikoni për më tepër:

Banka Kombëtare Tregtare shpall një vend vakant për studentët e Fakultetit të Ekonomisë për pozicionin: 

 • Assistant IT Auditor – Internal Audit Department

Procedura e aplikimit: 

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati për aplikim:

08.04.2024

Klikoni për më tepër:

NOA ofron mundësi internship-i për studentët e Fakultetit të Ekonomisë në përfundim të studimeve Master dhe Bachelor apo të sapodiplomuar për pozicionin:

 • Oficer Kredie – Tiranë

Proçedura e aplikimit:

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati për aplikim:

18 Mars 2024

Klikoni për më tepër

Scan TV shpall një vend vakant për studentët e Fakultetit të Ekonomisë për pozicionin:  

  • Motion Graphic Designer
  • Koordinator Marketing dhe Shitje

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose Cel: 069 40 200 38

Suksese!

Klikoni për më tepër:
Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Scan TV

Scan TV shpall një vend vakant për studentët e Fakultetit të Ekonomisë për pozicionin:  

  • Motion Graphic Designer
  • Koordinator Marketing dhe Shitje

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose Cel: 069 40 200 38

Suksese!

Klikoni për më tepër:
Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë Scan TV

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.