Studentët mund të verifikojnë të dhënat e tyre më poshtë apo të afishuara pranë Fakultetit, stenda e KZF në katin e parë të FEUT. Për çdo ankesë në lidhje me të dhënat tuaja, kontaktoni duke sqaruar pretendimin dhe dhënë detajet tuaja (dega dhe grupi, viti i fillimit të studimeve) në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. deri në datës 30.05.2024.

Bachelor Ekonomiks

Bachelor Informatikë Ekonomike

Bachelor Administrim Biznesi

Bachelor Financë

Program i Studimit Master Profesional

Program i Studimit Master Shkencor

 

 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.