Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë për mësimdhënie në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni, në kuadër të programit Erasmus+, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024.
https://ujk.edu.pl/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e stafit akademik me kohë të për mësimdhënie;
Fushat e shkëmbimit:
https://erasmus.ujk.edu.pl/info-for-incoming-students/courses-in-english/
Kohëzgjatja e bursave:
- 5 ditë + 2 ditët e udhëtimit.

Afati për aplikim: 15 Dhjetor 2023
Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë dhe të skanuara në adresën e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikim!

Klikoni për më tepër: Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës, në programin
Erasmus +, në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024.

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.