Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Sivas Cumhuriyet, Turqi, për pjesëmarrje në Javën e tyre Ndërkombëtare në datat 20 – 24 Maj 2024.
https://www.cumhuriyet.edu.tr/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e stafit me kohë të plotë për mësimdhënie / trajnim;
Kohëzgjatja:
- 5 ditë;

Afati për aplikim: 29 janar - 12 Shkurt 2024
Krahas aplikimit online, dokumentat duhen dorëzuar edhe dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë, si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e- mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.