Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Kalisz, Poloni, për semestrin e dytë të vitit
akademik 2023-2024.
https://uniwersytetkaliski.edu.pl/en/international-cooperation/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve për studime;
Kohëzgjatja e bursave:
- Bachelor (1 semestër);
- Master (1 semestër);

Afati për aplikim: 05 Shkurt 2024
Dokumentat duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë, si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.