WhatsApp_Image_2024-02-09_at_1.59.05_PM.jpeg

 

Në kuadër të projektit Erasmus+ WEBJOU (financuar nga BE), UT, si partner i këtij projekti, do të organizojë intervista me studentët e interesuar për të marrë pjesë në trajnimin 2 javor që do të zhvillohet në Tiranë, gjatë muajit Maj 2024.

Trajnimi do të konsistojë në 4 kurse/module në lidhje me: Zbulimin e të Dhënave, Analizën e të Dhënave, Vizualizimin e të Dhënave, Gazetarinë e të Dhënave dhe Naracionin. 

Studentët e interesuar të regjistrohen në këtë link: https://forms.gle/kY2NoacP8NRrmXyh8 

Intervistat do të zhvillohen në 04 Mars 2024 ora 12.00, Fakulteti i Ekonomisë, UT, kati i 3-të, Departamenti i Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar. Për cdo pyetje/informacion, ju lutem kontaktoni në adresat e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

https://www.webjouproject.eu/ 

Klikoni për më tepër:

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.