Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Haliç, Turqi, për semestrin e parë të vitit
akademik 2024 - 2025.
https://halic.edu.tr/en

Fushat e studimit:
- Administrim Biznesi;
- Tregti dhe Biznes Ndërkombëtar;
- Sisteme Informatike të Menaxhimit
Për më shumë informacion mbi katalogun e lëndëve referohuni:
https://obs.halic.edu.tr/oibs/bologna/index.aspx?lang=en#

Afati për aplikim: 20 Mars 2024
Dokumentat duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si edhe të skanuara përmes postës elektronike në adresën
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në Sektorin për Marrëdhëniet me Jashtë në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.